Things fall apart so that other things can fall together....
Kerstconcert

Zondagmiddag 13 december gaf het koor waar mijn moeder in zingt een kerstconcert in Vlaardingen. En helemaal geweldig was dat Harimada Kusuma helemaal uit Indonesië was overgekomen voor dit concert! Harimada is in augustus teruggekeerd naar Indonesië omdat hij niet langer in Nederland mocht blijven.

Sinds 2003 woonde Harimada al in Nederland. Hij kwam hier als muziekstudent en nadat hij in 2010 zijn master had gehaald aan het Conservatorium ging hij aan de slag als ZZP'er en sinds 2007 geeft hij ook les op verschillende scholen als muziekdocent. Nooit zijn hand opgehouden en altijd voor zichzelf kunnen zorgen maar het IND vond dat het niet aangetoond was dat Harimada met zijn activiteiten een wezenlijk Nederlands economisch of Cultureel belang diende. Belachelijk natuurlijk! ( Hier is het hele verhaal te lezen) Er is door iedereen geprotesteerd maar het heeft niet mogen baten...

Het koor heeft nog geen nieuwe pianist en dus waren ze allemaal heel blij toen Harimada liet weten dat hij voor dit concert over zou komen uit Indonesië. Ik heb echt genoten van al die mooie kerstnummers en het was ook heel erg gezellig. Mijn vader, Rebecca, Jeffrey en Luuk waren er bij. Marjan, Maria en Jacques en Frank en Koen allebei met de kinderen. Heerlijk om zo met elkaar al wat van de kerstsfeer te proeven! De glühwein smaakte trouwens ook prima al blijft het vreemd met die warme temperatuur buiten...

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl