Things fall apart so that other things can fall together....
Nieuw interieur

Al een hele tijd was ik van plan mijn meubels te verven. Ik was ooit al begonnen met de TV kast maar verder was ik nog niet gekomen. Nu deed Viola in oktober een oproep op Facebook of iemand interesse had in haar bankstel. Zij kreeg een nieuwe en de oude mocht worden opgehaald. Ik zag dat helemaal zitten! Mijn banken waren inmiddels aan vervanging toe en een lounchbank leek mij helemaal geweldig.

En het bleek inderdaad ontzettend leuk en praktisch te zijn. Het toont nu veel minder vol dan met de twee- en driezitsbank die ik hiervoor had. Natuurlijk had ik nu wel wat minder zitplaatsen maar dat heb ik opgelost door mijn rieten stoel die op mijn slaapkamer stond naar beneden te halen.

Nu ik zo'n mooie bank had wilde ik ook meteen verder gaan met opknappen. Mijn grenen meubels wilde ik eerst helemaal wit verven maar uiteindelijk besloot ik de tafelbladen alleen donkerder te beitsen. De boekenkast die al iets donkerder was wilde ik bruin laten en de dekenkist die ik ooit bij het grofvuil heb weggehaald ook dus dan zou dat bruin weer in de tafels terugkomen.

Boven de kist wilde ik nog steeds een Marokkaanse spiegel en boven de salontafel een Marokkaanse lamp. Ik had het verjaardaggeld wat ik van mijn ouders had gekregen voor één van de twee bewaard en met mijn moeder ging ik daarvoor verschillende bouwmarkten af. En laat ik nu bij de lampenwinkel tegen een pracht van een spiegel aanlopen! Geen Marokkaanse spiegel maar wel een spiegel die heel mooi boven mijn kist zou passen. Nadat ik hem gebeitst zou hebben dan want de spiegel was oorspronkelijk lichtbruin van kleur.

Hier het eindresultaat....

Wat een verschil!

Mijn computermeubel heb ik ook wit geverfd. De kastjes erboven vond ik bij de Kwantum voor een prikkie. Heb er nu zomaar even wat ingezet maar daar ga ik nog goed over nadenken hoe ik die leuk kan aankleden...

Een oud grenen krukje kreeg ook een lik verf & beits en pronkt nu als bijzettafel met een plant erop.

Het stoeltje wat vroeger in mijn tienerkamer stond en jaren op mijn slaapkamer heeft doorgebracht is inmiddels gepromoveerd!

Een overzicht....

Ook de keuken oogt lekker fris met al dat wit!

Het schoolbord wilde ik eigenlijk donker beitsen maar ik had niet genoeg beits meer en dus verfde ik het ook maar wit.

Tja en toen was alles zo wit dat ik mijn rekje en dienbladen ook maar weer opnieuw heb geverfd want die leken inmiddels wel beige.

 En nu ben ik voorlopig even klaar. Mijn buffetkast wil ik ook nog steeds een kleurtje geven maar ik twijfel nog over wit, grijs, donker grijs of misschien zelfs wel een echte kleur. Ik ga er pas aan beginnen als ik daar helemaal uit ben!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl