Things fall apart so that other things can fall together....
19 maart, Memories...

Afgelopen zaterdag gaf Stand Together, het koor waar mijn moeder in zingt, een concert in de Ark in Schiedam. Natuurlijk wilden mijn vader, de kinderen en ik dat niet missen dus hadden we deze avond allemaal vrijgehouden.

Het thema van de avond was 'Memories'. Iedereen heeft bij een bepaald liedje herinneringen en dat stond tijdens dit concert centraal. Bij ieder nummer werd het jaartal getoond en werden belangrijke gebeurtenissen uit die tijd op de muur geprojecteerd. De avond was één mooie muzikale geschiedenisles...

Ook mijn geboortejaar kwam voorbij met het nummer van de Carpenters 'Top Of The World' en dat was dus extra leuk om te horen & zien!

Stand Together

Helaas werd deze avond wel definitief afscheid genomen van Harimada Kusuma. Afgelopen zomer was Harimada al terug gegaan naar Indonesië nadat zijn verblijfsvergunning niet langer verlengd werd door alle idiote kromme regels hier. Vanaf 2003 in Nederland, na zijn Cum Laude afstuderen aan het Conservatorium in Amsterdam doorlopend werk gehad als docent en musicus en toch niet langer welkom.

Gelukkig heeft hij het goed in Indonesië maar wat wordt hij hier gemist! Zo ook bij het koor Stand Together waar hij al sinds 2007 onderdeel van is. Het contact was zo hecht dat dit werd voortgezet via Skype en Harimada bleef het koor begeleiden door bewerkingen te maken en pianobegeleidingen te schrijven. Hij kwam voor het kerstconcert naar Nederland en nu voor dit jaarconcert.

Omdat de samenwerking op deze afstand niet heel lang is vol te houden werd er toch besloten een nieuwe pianist te zoeken. Die werd gevonden in de persoon van Herman van Rooijen die ook een indrukwekkende staat van dienst heeft. Heel fijn natuurlijk maar het blijft slikken.

Harimada Kusuma

Nog een mooie reportage: 'de Uitdaging van Harimada Kusuma'

Grappig dat ik er in de pauze pas achter kwam dat (mijn oud-collega) Joke vlak achter mij zat ! Eens in de zoveel tijd spreken we af om samen iets leuks te doen en dat wordt inmiddels wel weer tijd... Joke, leuk om elkaar weer te zien en we prikken op korte termijn een datum om echt bij te kletsen !!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl