Things fall apart so that other things can fall together....
25 maart 2016, The Doors in Concert

Vorige week vrijdag ben ik met Debbie naar een concert van The Doors in Concert geweest. Het kaartje had ik van haar voor mijn verjaardag gehad. Een super cadeau!! Toevallig speelde deze Doors Coverband ook nog eens in Vlaardingen in de Kroepoekfabriek. Zelf was ik daar nog nooit eerder geweest maar van anderen wist ik dat het een geweldige tent was. Ook Rebecca is er vaker geweest!

Foto gepikt van de Kroepoekfabriek website en een beetje bewerkt...

Debbie en Daphne, een vriendin van Debbie, pikten mij om 20.30 uur op en samen reden we naar de Koningin Wilhelminahaven waar de Kroepoekfabriek zit. Bij aankomst stond er al een aardige rij. Het concert was uitverkocht en voor de drukte aan de deur waren we gewaarschuwd. Binnen was het goed vol!! Bij de muntjesautomaat stond een flinke rij maar gelukkig wist Debbie dat er beneden ook een automaat hing. We liepen de trap af en inderdaad waren we daar meteen aan de beurt.

De band begon om half tien. Echt een geweldige band! Jim Morrison is al overleden voordat ik geboren ben maar het was toch niet moeilijk in te beelden dat we even terug in de tijd waren en hier nu live een concert bijwoonden van deze grootheden...

Op de achtergrond werden beelden van the Doors geprojecteerd maar mijn aandacht werd toch vooral getrokken door de artiesten op het podium. Geweldig zoals zij zich inleefden in hun rol. Zelfs de instrumenten zijn origineel om de sound van de Live concerten te evenaren. Ik zeg, een grote aanrader mochten ze eens bij je in de buurt spelen!!

Er waren ook nog een paar vriendinnen van Daphne gekomen. Bij het op de foto gaan dook één van hen weg en sprong er een andere vrouw te voorschijn. Een echte Photo Crasher! :-) De vrouw kwam mij wel bekend voor maar de andere dag schoot mij pas te binnen waarvan. In 2008 zat ik in de organisatie van het Blokhutfeest waar Puppi, zoals de vrouw van de foto heet, de presentatie deed. We hebben erg veel lol gehad die dag en zijn nog jarenlang vrienden geweest op Hyves.

v.l.n.r.: Daphne, Arlette, Puppi, Debbie, Kitty

Hier een teaser van The Doors in Concert

De Afterparty was ook erg gezellig! Veel bekende Rocknummers van onder andere Nirvana, Rammstein en AC/DC. Vooral de oudere garde ging uit hun dak met hoe heet het ook alweer...moshen, slamdance, slamming of pogoën?? Dat dus ! :-) 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl