Things fall apart so that other things can fall together....
2 april 2016, Symphony31 in Ahoy

Vorige week zaterdag ben ik naar Symphony31,DJ meets Orchestra, in Ahoy geweest. Verschillende dance en pophits in een nieuwe uitvoering speciaal gearrangeerd voor DJ Ronald Molendijk met een volledig symfonisch orkest. Dit leek mij heel bijzonder dus was ik heel blij dat Winnie goedkope kaarten op de kop had weten te tikken via vakantieveilingen. Niet te geloven dat de oorspronkelijke veldkaarten €60 per stuk waren en dat de kaarten de laatste weken voor minder dan vijftien euro werden verkocht en de laatste week zelfs twee voor één euro!

Winnie nodigde ons ook uit om van te voren bij haar te eten. Ze had voor een heerlijk Chinees buffet gezorgd en het was erg gezellig!

Nog even een fotootje van onderweg.... Ditty, Sil, Astrid & ik

Marco had mij op vrijdag een berichtje gestuurd met de vraag wat ik met Koningsdag ging doen en ik vroeg hem op mijn beurt of hij soms zin had in Symphony31. Ik had net op de Facebook van Sil gelezen dat zij nog een kaartje over had. Hij had wel zin om mee te gaan en we spraken af voor Ahoy.

Al met al een leuke groep mensen die mee ging...

Ik had verwacht dat het gaaf was...maar zo!! Behoorlijk indrukwekkend dat orkest The New Symphonics onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis, DJ Ronald Molendijk en artiesten als Joss Stone, Roel Van Velzen, Jocelyn Brown, Leendert Haaksma, Caroline Dest, Niels Geusebroek, E-life, Esmee Denters, Charly Luske en O'G3NE

Astrid & ik

Van Velzen was weer zo goed!!!

Ook Jocelyn Brown was geweldig en het duet samen met Joss Stone was zo mooi!

Ik heb ook nog twee filmpjes gemaakt!

En zo gaaf was het...

Uit ons dak bij Van Velzen!

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl