Things fall apart so that other things can fall together....
1 mei 2016, Schoorl & Bergen

Dag twee in Egmond begonnen mijn ouders, Luuk en ik met een korte wandeling.
Weer scheen de zon volop!

Om half elf waren we bij Jeffrey en Rebecca en reden we achter hen aan naar Schoorl. Wat is het daar mooi! We hebben er gewandeld en Rebecca, Jeffrey, Luuk en ik hebben nog een lange trap beklommen vanwaar we een prachtig uitzicht hadden. Je waande je echt in het buitenland!

Met dat mooie uitzicht als achtergrond moesten er natuurlijk ook weer foto's worden gemaakt....

En Rebecca kreeg een paar weken later nog een grote verrassing... Terwijl Jeffrey aan het varen was werd er een groot pak voor haar bezorgd. Was het een mooi Canvasdoek met onderstaande foto!

We dronken nog wat op een terras voordat we weer naar het parkeerterrein liepen. Dat was trouwens wel heel vervelend, je kon alleen met muntgeld betalen! Ouderwets en niet handig. Gelukkig hadden we net genoeg muntjes bij elkaar kunnen sprokkelen om er twee uurtjes te staan.

Ewout zou ook naar Schoorl komen maar uiteindelijk besloten we af te spreken in Bergen. Inmiddels hadden we Schoorl wel weer gezien. Je kan er natuurlijk urenlang wandelen maar dat waren wij toch niet van plan. En zo reden we door naar Bergen in de hoop daar wel gewoon met kaart of pinpas te kunnen parkeren. 

Gelukkig was het parkeren in Bergen geen probleem en had Ewout ons al snel gevonden. Mijn ouders hadden Ewout nog niet gezien maar het klikte meteen. Ik had ook niet anders verwacht... :-)

We namen plaats op het terras bij Loetje waar we een heerlijke grote tafel in de zon konden confisceren. Daar zijn we heel lang blijven zitten met lekkere drankjes en bittergarnituur!

Daarna hebben we Bergen nog even bekeken. Wat een leuk plaatsje!

Toen we uitgekeken waren reden we terug naar Egmond aan Zee waar we nog even over het strand wandelden...

Die avond aten we bij Wonder's. Rebecca en Jeffrey hadden er al eens gegeten en konden het aanraden. Inderdaad hebben we weer overheerlijk gegeten! Daarna was het helaas weer tijd voor Ewout om richting huis te gaan want hij moest de andere dag weer werken en het was nog een stukje rijden. Maar wat hebben we een ontzettend fijne dag gehad zo met elkaar...


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl