Things fall apart so that other things can fall together....
10-11-12 juni 2016, sporten, koken & Soestduinen

10 juni hadden we het jaarlijkse Personeelsuitje. Er was van te voren gevraagd of we sportieve kleding wilden aantrekken en we moesten verzamelen bij de Polderpoort. Dat we iets op sportgebied gingen doen was dus wel duidelijk maar we hadden nog geen idee wat... 

Nu houd ik helemaal niet van sport dus ik keek er nog niet naar uit. Gelukkig viel het mee! Er waren verschillende activiteiten te doen. We konden bijvoorbeeld allemaal verschillende fietsen uitproberen, elektrische fietsen, ligfietsen, driewielers en een streetsstepper.

Ook was Circus Hannes & Co aanwezig waar je onder andere leerde jongleren. Als afsluiting was er een buffet en hebben we heerlijk buiten gezeten.

Monique maakte deze actiefoto van mij op de streetstepper.

Nog even een groepsfoto....

 Na het toetje fietste ik naar huis, pakte een snelle douche en stapte ik op de trein naar Amersfoort. Op zaterdag zijn we eerst naar Nijkerk gereden want Ewout had wat vogels gezien die hij nog wilde voor zijn voliere. Met de vogels in een doosje op schoot reden we terug. Verder nog een lekker recept uitgezocht. We zijn allebei gek op koken en doen dat graag samen. Dit keer kozen we voor Turks.

We maakten  Tabouleh van Bulgur met Kebab. Eigenlijk hadden we ook nog Borek willen maken maar dat werd wel heel erg veel. Dat hebben we zondag dus maar klaar gemaakt en dat opgegeten met de Bulgur die nog over was. De Kebab maakte Ewout klaar op de barbecue. Extra lekker!

Natuurlijk aten we gezellig in de serre...

Die zondag reden we naar Soestduinen voor een heerlijke wandeling. Het is zo prachtig daar!

We waren net klaar met wandelen toen het begon te regenen... Snel liepen we naar een restaurant waar we droog konden zitten onder een afdak. De temperatuur was prima dus zonde om naar binnen te gaan! We dronken nog een heerlijke muntthee voordat we terugliepen naar de auto.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl