Things fall apart so that other things can fall together....
24-25-26 juni 2016, vol maar fijn weekend!

Ewout werkte op vrijdag thuis en dus ging ik al wat eerder naar hem toe. Hij had eind van de middag nog een telefonische vergadering maar verder zou het rustig zijn. Natuurlijk bleek dit niet zo en was hij nog heel de middag druk met telefoontjes en mail. Gelukkig was hij om een uur of zes echt klaar en toen kreeg hij een mailtje dat zijn voliere klaar was. Hij heeft buiten al een grote voliere maar nu wilde hij ook graag nog een kleinere in de serre en die had hij ontworpen en laten bouwen. Het was een aardig stukje rijden om hem op te halen en Ewout vroeg voorzichtig of ik dat nog wel zag zitten. Natuurlijk zag ik dat zitten! Ik ben sowieso gek op autorijden (uh meerijden ;-) ) en ik was inmiddels net zo benieuwd naar de nieuwe voliere.

Eerst aten we wat bij de van der Valk bij Ewout om de hoek. Ik ging voor de Sliptong en die was heerlijk!

De voliere was al in elkaar gezet zodat Ewout kon zien hoe hij geworden was maar natuurlijk moest hij voor het vervoer weer uit elkaar. De eigenaar zat in het gips maar Ewout schroefde, geholpen door de dochter van de eigenaar, de voliere uit elkaar. De losse delen pasten maar net in de auto.

Toen we terugreden belde Erwin, de vriend van Ewout, met de vraag of hij thuis was dan kwam hij even langs. We zeiden dat we over een uurtje thuis waren maar dat hij dan wel moest helpen met het in elkaar zetten van een voliere... ;-) Dat wilde hij wel.

De voliere zat zo in elkaar maar toen kwam het lastigste...de verhuizing van de vogels! We besloten de voliere en de kooi in de woonkamer te zetten zodat wanneer ze zouden ontsnappen ze in ieder geval in een afgesloten ruimte zaten. In de serre zitten wat kieren waar de kleine vogeltjes door zouden kunnen. Het was fijn dat we met zijn drieën waren want het was nog heel lastig om ze vanuit de kleine kooi in de voliere te krijgen. Nu kon Erwin de kooi vasthouden, Ewout de vogels eruit halen en ik er achter staan met een doek om de vogels tegen te houden mocht het nodig zijn.

Wat waren de vogeltjes gestrest net na de verhuizing maar wat zaten ze er comfortabel bij de andere dag, in hun mooie nieuwe ruime omgeving, compleet met 'boom'.

Zaterdagochtend kwamen Benjamin en Noor terug van hun moeder en zijn we naar Cothen gereden voor het Kersenfestival. De kinderen mochten kersen plukken, er waren veel kraampjes, er was een roofvogelshow en er reed een treintje rond waarmee je een rondrit kon maken door de kwekerij.

Na het Kersenfestival reden we door naar Vlaardingen waar dat weekend het Loggerfestival plaats vond. Mijn vader trad om drie uur op met Stuurloos en dat wilden we niet missen. Ook Luuk kwam nog even naar het optreden en uiteraard waren mijn moeder, Maria en Jacques er ook. Het was erg gezellig!

Op zondag gingen Benjamin en Noor weer naar hun moeder en reden Ewout en ik richting Den Haag waar het festival Parkpop plaats vond. Nu sla ik Parkpop nooit over maar Ewout was er nog nooit geweest. Sowieso is hij niet zo van de festivals dus ik vond het super lief dat hij mee wilde. Toen we uit Amersfoort wegreden begon het te regenen en het werd niet meer droog. Het was één groot regenscherm waar we doorheen reden dus het was nog heel vervelend rijden ook. De voorspelling voor Parkpop was droog maar dat was lastig om te geloven... Aan de andere kant blijven ieder jaar mensen weg vanwege regen elders en houdt Parkpop het (bijna) ieder jaar  droog!

Ik appte Marco die al in de rij stond voor Parkpop en die fotografeerde een helder blauwe lucht. En inderdaad, vlak voor dat we Den haag binnen reden klaarde de lucht op en begon de zon te schijnen. Het was op sommige plaatsen wel één grote modderpoel omdat het de avond ervoor ontzettend had geregend en toen het festival Night at the Park had plaatsgevonden. Maar gelukkig waren de meeste velden nog wel groen dus konden we op heel veel plekken nog gewoon op het gras zitten.  

Ed en Marco waren snel gevonden en al snel appte ook Carlien dat ze in aantocht was...

Het vaste Parkpopgroepje weer compleet! :-)

Dit jaar zijn we weinig bekenden tegengekomen terwijl er toch heel wat rondliepen. Piwi hebben we geprobeerd te vinden door middel van appjes maar dat is helaas ook niet gelukt. De muziek vond ik dit jaar niet geweldig. Er zat niet echt iets bij wat ik goed vond. Billy Ocean scheen wel heel goed te zijn maar die trad als laatste op en toen waren Ewout en ik al weg.

Ach, ik ga vooral voor de sfeer en die was zo als gewoonlijk weer geweldig! En het was weer super gezellig zo met elkaar. Soms word ik blij verrast door een band en dit jaar dus niet... Geen probleem verder, ik heb een topdag gehad! En Ewout vond het ook een geslaagde dag en wil volgend jaar wel weer mee.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl