Things fall apart so that other things can fall together....
13-14 augustus, Kannen & Kruiken

Zaterdagmiddag waren mijn ouders, Ewout en ik uitgenodigd door Govert om voor zijn verjaardag te gaan lunchen bij de Bijenkorf in Rotterdam. Een super leuk en lief idee en wat was het gezellig. Ook leuk om even bij te kletsen over Oslo natuurlijk want wat hebben Luuk en ik genoten van Govert's mooie appartement daar!

`s Avonds zijn Ewout en ik naar Kannen & Kruiken gegaan, een wijn en bier festival in Amersfoort. Wijn uit alle windstreken, heel veel verschillende tapbiertjes, lekkere hapjes en muziek. Beetje vreemd gezicht dat bier drinken op en rond de oude grafstenen maar absoluut een toplocatie. Echt een super sfeertje!

Junny kwam ook nog gezellig langs met zijn dochter!

De zondag begonnen we actief door de serre een grote beurt te geven. Vooral de ramen waren een aardige klus!

Daarna zag ik dat ik een appje van John had met de vraag of wij vandaag ook weer naar Kannen & Kruiken gingen. Ik had hem gisteravond gevraagd maar toen had hij al andere plannen en bovendien was hij vrijdagavond al geweest. Ewout en ik hadden inmiddels ook wel trek in een biertje en zo fietsten we weer richting centrum.

Leuk om kennis te maken met Verena, de vriendin van John. Zij komt uit München dus John en zij vliegen dus continu heen weer. Dan mag ik niet klagen met de afstand Vlaardingen-Amersfoort! ;-)

Het was zo gezellig dat we daarna ook maar met z'n viertjes tapas zijn gaan eten bij Cubanita.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl