Things fall apart so that other things can fall together....
21 augustus 2016, Eemhavenfestival

Dit weekend waren er alweer feestelijke festiviteiten in Amersfoort. Deze keer in en rond de Eemhaven. Weer een festival met muziek, eten en drinken, een Ibizamarkt en andere leuke activiteiten en opnieuw was het heerlijk weer!

Even wat drinken bij Zandvoort aan de Eem

De Eemhaven

De prachtige Koppelpoort in Amersfoort

Ewout stelde voor om een stuk langs de oude stadsmuren te fietsen.

Door onze spontane fietstocht was het al wel wat later geworden. We zouden die avond eigenlijk de barbecue aansteken maar omdat het bittergarnituur dat we eerder bij Zandvoort aan de Eem hadden besteld door de ober vergeten was hadden we inmiddels best trek gekregen. Ewout stelde voor om het vlees te bewaren voor de zondag en dan maar ergens een hapje te eten.

Er was nog een tafeltje vrij bij de ondeugd. Een prachtig en sfeervol restaurant met leuk personeel. Het eten smaakte heerlijk en we sloten af met een heerlijk dessert.

Zondag was het regenachtig en hebben we lekker de hele dag aan onze vakantiealbums gewerkt. Ewout aan zijn Thailandalbum en ik aan Oslo & Spitsbergen. Voor Ewout was het de eerste keer dat hij een Albelli album in elkaar knutselde maar hij had meteen de smaak te pakken. Erg gezellig om zo met z'n tweetjes naast elkaar bezig te zijn.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl