Things fall apart so that other things can fall together....
4 december 2016, Sinterklaasavond

Sinterklaasavond vierden we gezellig in Amersfoort. Toky en Peter, de ouders van Ewout kwamen ook en Rebecca, Jeffrey en Luuk konden er gelukkig bij zijn. In de weken ervoor waren Ewout en ik druk geweest met cadeautjes verzinnen maar ik vond dat er ook gedichten bij moesten. We hadden geen lootjes getrokken dus moest ik (van mezelf) voor iedereen één gedicht hebben. Nu vind ik dichten erg leuk en ik schud ze bij wijze van spreken uit mijn mouw maar het waren er nu toch wel aardig wat....

Zo kwam het dat ik op vrijdag in de trein nog verder moest aan het gedicht voor het cadeau van Toky en Peter. Ze kregen mooie handdoeken voor hun nieuwe badkamer en dus ging het gedicht over de verbouwing van de badkamer waarbij het één en ander tegen had gezeten. Uiteindelijk had ik best een aardig gedicht alleen kon ik er maar geen eind aan breien. Ik struikelde over de laatste regels. Toen Benjamin en Noor die avond op bed lagen ging ik nog even achter de computer om het gedicht uit te typen en de laatste regels te bedenken. Ewout kwam er bij staan en bedacht een paar hele rare regels. Mijn eerste reactie was 'Ja dag! Daar ging mijn mooie (toch een beetje serieuze) gedicht. Maar ik moest er wel zo om lachen en ik kon toch zo snel niets beters verzinnen. Aan het einde werd dus het cadeau beschreven als 'Is het gemaakt van het haar van de oude knol of van echte zuivere baardwol.' Precies weet ik het niet meer want het is het enige gedicht dat ik niet heb opgeslagen maar zo iets was het.

Toen Peter het gedicht voor las en bij de laatste regels aan was gekomen kwam ik niet meer bij... :-) Ewout bleek voor mij ook een gedicht te hebben gemaakt, zo leuk!! Mijn moeder bleek voor iedereen nog een chocoladeletter te hebben gekocht en daar ook nog een gedichtje bij gedaan en Toky en Peter hadden ook nog pakjes mee genomen. We bleven uitpakken en voorlezen!

Rebecca en Jeffrey kregen een slipcursus cadeau!

Luuk een koptelefoon...

Het was zo'n gezellige avond!

Ook voor mij een gedicht...en een mooie doos Rituals! Ewout en ik hadden afgesproken voor elkaar geen cadeau's te kopen maar we hebben ons er allebei niet aan gehouden. Behalve de doos Rituals kreeg ik ook nog een kleurenlampje die ik zo graag wilde hebben. Ik had voor hem een fotoalbum van ons heerlijke weekend Milaan en een vogelfluitje.

Wat ben ik verwend!

Rebecca en Jeffrey kregen nog een mooi cadeau...een overnachting in Amersfoort en dan nog wel in een extra luxe kamer met bubbelbad! Ewout bracht ze na afloop naar het hotel. Ze waren blij verrast!

De andere ochtend was Benjamin al weer vroeg aan het knutselen aan zijn Robot die hij voor Sinterklaas had gekregen. Luuk vond het wel leuk om even te helpen.

Na het ontbijt gingen Ewout, Benjamin, Noor, Luuk en ik naar de stad want we wilden voor wintersportkleding kijken. Op een gegeven moment appte ik met Rebecca en bleken Jeffrey en zij net in dezelfde winkelstraat te zijn. Ze liepen even de Sportwinkel binnen om gedag te zeggen. Daarna zijn we nog heel even met elkaar langs de Koppelpoort gelopen en hebben bij de Drie Ringen nog een biertje en chocomel gedronken. Daarna bracht Ewout Luuk en mij naar de trein. Jeffrey en Rebecca bleven nog even. Zij gingen die avond nog Sushi eten in Amersfoort en zouden daarna op de trein stappen. Wat een heerlijk weekend vol gezelligheid!

Bij de Koppelpoort

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl