Things fall apart so that other things can fall together....
12 november 2016, feest Luke

Wat gaat het toch hard allemaal, Luke is ook alweer 18 geworden! Marjan had een geweldige surpriseparty georganiseerd in een café in Twello. Ewout en ik hadden Luuk opgepikt bij station Amersfoort en met elkaar reden we naar Twello. Rebecca en Jeffrey konden helaas niet.

Natuurlijk was Luke zelf nergens van op de hoogte en hij moest met een smoes naar het café worden gelokt. Toen iedereen aanwezig was probeerde Marjan hem mee te krijgen. Maar laat Luke nou echt geen zin hebben! Hij wilde lekker thuis blijven. Er werden wat zenuwachtige appjes door Marjan aan vriend Marc gestuurd die op zijn beurt ons weer op de hoogte hield.

Maar uiteindelijk lukte het gelukkig toch! En Luke vond het geweldig! Het werd een topfeest... We hebben gedanst, gekletst, heel veel gelachen en zelfs polonaise gelopen.Luuk had het ook erg naar zijn zin. Hij kent inmiddels ook de vrienden van Luke en Jonno alweer een tijdje door eerdere logeerpartijen.

Na afloop bleef Luuk slapen bij Marjan,Marc, Luke en Jonno en Ewout en ik reden terug naar huis.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl