Things fall apart so that other things can fall together....
12 oktober 2016, Cambridge uitreiking

Luuk heeft in de eerste klas van het Stedelijk Gymnasium Schiedam gekozen voor de Cambridgeklas. Voor Engels volgde hij dus vijf jaar lang twee lesblokken van 90 minuten per week. In de derde heeft hij al een examen hier voor afgerond op het niveau First Certificate in English en eind vijfde heeft hij examen gedaan voor Cambridge Proficiency. De uitslag daarvan lag in de zomervakantie in de brievenbus en daar was nu de uitreiking van. 

Luuk vond het maar vreemd dat mijn moeder en ik graag naar de uitreiking kwamen. 'Volgens mij gaat niemand daar heen hoor, ik haal gewoon even dat papiertje op.' Ik had een officiële uitnodiging gekregen van school en het was ook nog op woensdagmiddag dus natuurlijk wilde ik gewoon gaan.

Uiteraard waren de ouders van de vrienden van Luuk er ook en was het echt feest met een toespraak en (kinder)champagne! Ik ben heel blij dat we gegaan zijn en Luuk vond het achteraf ook heel gezellig...

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl