Things fall apart so that other things can fall together....
18 december 2016, Dickens Festijn Deventer

Voor de zondag hadden we een druk programma georganiseerd. Benjamin en Noor wilden graag even schaatsen en ik vond het ook leuk om ze het Dickens Festijn in Deventer te laten zien. Ik was er al eerder geweest en vind het zo ontzettend gaaf daar!

En zo gingen we `s morgens eerst even naar de ijsbaan van Laren waar we hadden afgesproken met Cees, een vriend van Ewout. Ook hij kwam daar met zijn dochter naar toe zodat zij met Noor en Benjamin kon schaatsen. Ondertussen dronken Cees, Ewout en ik koffie. Wat een ontzettend leuk sfeertje hing daar op en rond de ijsbaan!

Daarna reden we door naar Marijke. Zij woont in Deventer dus dat was een handig verzamelpunt. Alleen kon Marijke zelf dit jaar helaas niet mee omdat ze een ander feest had... Natuurlijk moesten we wel even allemaal op de foto!

v.l.n.r. ik, Marjan, Astrid en Marijke

Ook dit jaar was het Dickens Festijn weer een hele happening. Ik kan het echt aan iedereen aanraden! Het is alsof je een andere tijd in stapt... Je komt ogen en oren te kort!

Op een gegeven moment hebben we zo ontzettend gelachen... Astrid zag de Schotse mannen aankomen, rende naar voren en ging op de grond liggen. De mannen lieten zich niet kennen en liepen gewoon door maar de omstanders kwamen natuurlijk niet meer bij. Een oudere vrouw boog zich over Astrid heen en vroeg voorzichtig of zij ook bij de act hoorde. Benjamin vroeg meteen daarna aan Astrid waarom ze op de grond was gaan liggen en nadat Astrid had uitgelegd dat de mannen in Schotse rok geen onderbroek droegen kon hij ook niet meer stoppen met lachen. Dit is toch humor?? Zo blij met mijn (te)gekke vriendinnetje!

Blij met mijn twee te gekke vriendinnetjes trouwens!

Natuurlijk moest er ook nog even een groepsfoto worden gemaakt!

En we sloten af met Glühwein en Chocomel in een gezellig café!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl