Things fall apart so that other things can fall together....
19-20 november 2016, mijn ouders op visite

We hadden het er al vaker over gehad dat het leuk zou zijn als mijn ouders een keer een weekendje naar Amersfoort zouden komen. Ze konden dan zien waar ik in de weekenden ben en natuurlijk was het ook leuk om wat meer van Amersfoort zelf te laten zien. En zo hadden mijn ouders een kamer geboekt bij het Van der Valk hotel bij Ewout om de hoek.

Ze kwamen op koffietijd en na de koffie reden we met zijn allen naar de Sligro. Niet dat we echt veel nodig hadden maar we vonden het ook wel leuk om te laten zien waar wij onze zaterdag altijd beginnen. Ons vaste boodschappenrondje en lunchmoment. Je kan namenlijk heerlijk en heel goedkoop lunchen bij de Sligro en dat doen we dus ook altijd.

Daarna moest Benjamin naar zijn waterpolowedstrijd en dus reden Ewout en hij meteen na de Sligro door naar het zwembad in Baarn. Mijn ouders en ik reden naar het van der Valk om vast in te checken en Noor vond het ook wel leuk om met ons mee te gaan. Daarna reden we door naar het centrum van Amersfoort waar Noor en ik mijn ouders een rondleiding gaven.

Natuurlijk hoorde een lekker biertje bij Stadsbrouwerij de Drie Ringen er ook bij en toen we net ons biertje voor ons hadden stapten ook Ewout en Benjamin binnen. Met z'n allen hebben we daarna nog wat kunstwinkeltjes bekeken.

Thuis werd de barbecue aangestoken en aten we heerlijke lamskotoletten en Steak. De ouders van Ewout kwamen die avond ook om kennis te maken met mijn ouders en het werd een heel gezellige avond.

De andere datg was het helaas heel slecht weer. Geen weer helaas om de natuur in te gaan en dus stelde Ewout voor om dan maar de Kerstmarkt in Leusden te bezoeken. Dat was ook heel leuk gelukkig. Eind van de middag reed ik met mijn ouders mee terug. Het was een heel geslaagd weekend zo met elkaar!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl