Things fall apart so that other things can fall together....
28-29 oktober 2016, bierbrouwerij & wijnproeverij

Op vrijdag hadden we eerst een borrel van Dick die met pensioen ging. In de Vlaardingse bierbrouwerij kregen we uitleg over de verschillende soorten bier en natuurlijk mocht er ook geproefd worden. Erg gezellig zo met alle collega's en ook nog lekkere biertjes geproefd. Daarna bracht ik mijn fiets thuis, pakte mijn koffertje en ging weer op weg naar Amersfoort, waar Ewout mij rond tien uur bij het station oppikte.

De zaterdag erna had ik weer een proeverij maar dit keer van wijnen! Ook erg gezellig met de vrienden van Ewout. Ik had ze allemaal al een keer gezien op andere feestjes maar heel goed kende ik ze nog niet. Behalve Erwin dan natuurlijk!

Na de wijnproeverij zijn we nog een hapje gaan eten bij Indonesisch restaurant Kraton Rosbeijer. De mannen hadden een rijsttafel besteld en de hele tafel werd vol gezet met overheerlijke gerechtjes. Ik heb echt super lekker gegeten!

Thuis hebben Ewout en ik nog een foto met de zelfontspanner gemaakt. We hadden allebei onze kleding uit Milaan aangetrokken voor deze gelegenheid en daar wilden we natuurlijk wel een paar mooie plaatjes van!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl