Things fall apart so that other things can fall together....
9 november 2016, Rebecca geslaagd!

Voor haar 20e verjaardag had Rebecca autorijlessen gekregen van mijn ouders. Na 40 lessen had ze vandaag haar rijexamen. En laat ze nu meteen de eerste keer slagen!! Wat zijn we daar ontzettend blij mee. We zijn sowieso erg tevreden over Rijschool Svea uit Schiedam want bijna iedereen slaagt daar meteen de eerste keer.

Die middag had ik met Debbie afgesproken voor de lunch. Dat stond al in de planning maar ben wel in plaats van meteen vanuit school, eerst even naar huis gegaan om Rebecca een dikke pakkerd te geven.

Debbie en ik hadden afgesproken bij Berlijn in Vlaardingen waar je heerlijk kan eten en biertjes drinken. Een aanwinst in Vlaardingen! De eigenaar van Berlijn is de zoon van Charlotte, de vroegere handvaardigheidlerares van Debbie en mij. Ook met Charlotte hadden we die middag afgesproken. We hebben heerlijk bijgekletst en het was super gezellig! 

Eind van de middag kwamen mijn ouders en Anneke bij ons langs en Jeffrey was inmiddels ook gearriveerd. Tijd voor Champagne!!

Ook hebben we Chinees gehaald en gezellig met elkaar gegeten. Want slagen voor je rijbewijs is wel een feestje waard toch?

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl