Things fall apart so that other things can fall together....
14 & 19 september 2016, de ontmoeting met Derek Ogilvie

Woensdag 14 sept, ik zit op de bank en ik krijg een berichtje van Rebecca 'Haha Derek Ogilvie zit hier op het strand. Jeff is nu met hem aan het praten' Natuurlijk app ik meteen terug dat ze een foto moest maken. Wie verwacht dat nu op het strand van Egmond aan Zee! Rebecca stuurt mij een onduidelijke foto en het excuus 'ja het lukt niet tegen de zon in' Op dat moment gaat de telefoon. Ik neem op en ik hoor "Hello Kitty, you're speaking with Derek" Zijn stem herken ik uit duizenden, ik heb al zijn programma's gevolgd. 

Rebecca had Derek verteld dat ik een foto van hen wilde zien en toen vroeg hij meteen of hij mij mocht bellen. Hij ging verder dat hij met mijn dochter Rebecca en schoonzoon Jeffrey op het strand was en vroeg waarom ik er ook niet was. Toen ik zei dat ik vandaag moest werken antwoordde hij dat ik mij ziek had kunnen melden. Daarna hing hij op en ging hij alsnog op de foto met hen. Ik vond het zo leuk! Ik was helemaal hyper na dat telefoontje....

 Jeffrey had Derek meteen herkend en was zelf op hem afgestapt. Ze raakten aan de praat maar toen het over de moeder van Jeffrey ging die een paar jaar geleden overleden is zei Derek dat ze het daar nu niet over gingen hebben. Hij zei dat ze nu allebei wat drank op hadden en dat dit niet het moment was. Ze wisselden telefoonnummers uit en Derek beloofde hem deze week nog te bellen voor een afspraak. De rest van de middag kletsten ze over andere dingen.

En Derek hield woord, maandag 19 september kwam hij bij Jeffrey thuis langs voor een reading. Ook Rebecca en de vader van Jeffrey waren er bij. Ik vind het jammer dat ik niet in details  kan treden vanwege de privacy maar het was echt ongelofelijk wat ze allemaal te horen kregen.

Jeffrey geloofde eigenlijk helemaal niet in dit soort dingen maar natuurlijk was hij wel nieuwsgierig en bovendien is zijn moeder ooit naar een show van Derek geweest. Maar nu weet hij zeker dat er meer is want Derek heeft dingen genoemd die echt niemand kan weten. Bepaalde veranderingen in huis, specifieke gebeurtenissen rond het overlijden en de uitvaart die alleen de directe naasten weten en nog veel meer.

Het was een mooie reading, al is het tegelijk natuurlijk ook best heftig. Derek is ruim twee uur gebleven! En dat allemaal zonder camera en geheel belangeloos. Ik vind het heel bijzonder...

Altijd vond ik deze man al een topper maar nu heb ik helemaal diep respect voor hem.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl