Things fall apart so that other things can fall together....
Kerst 2016

De laatste dag voor de kerstvakantie sluiten wij op school altijd af met een gezellige kerstborrel. Er is altijd wel iemand die een leuk spel of activiteit bedenkt. Dit keer hadden Bart en Remke een Pubquiz bedacht. Ontzettend leuk om zo met elkaar te doen...

Kerstavond ben ik met Ewout naar de sauna Elysium gegaan. Voor mij de eerste keer naar een saunacomplex en ik wist ook niet of ik het wat zou vinden. Ik vind een sauna al snel te heet en dat doe ik niet echt voor mijn lol... Maar ik vond het geweldig! Zo veel verschillende soorten sauna's en lekker afwisselend in de zwembaden en relax ruimtes. Voor herhaling vatbaar dus!

Eerste Kerstdag hebben we gevierd bij mijn ouders. Elk jaar weer roepen we dat we niet aan cadeautjes doen maar steeds ligt er toch weer een stapel cadeaus onder de boom. En iedereen doet er aan mee! :-) Maar cadeautjes geven en krijgen is natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk...

Mijn ouders hadden voor het diner gereserveerd bij Gallo d'Oro. Het was ontzettend lekker en gezellig. 

Jeffrey geniet van zijn (brandende) Sambuca ;-) 

Tweede kerstdag reden Ewout, Luuk en ik al weer bijtijds richting Amersfoort waar we die middag Kerst vierden bij Ewout thuis. Uiteraard ook met Noor en Benjamin en met zijn ouders. Rebecca en Jeffrey gingen richting Egmond om daar Kerst te vieren.

Ook bij Ewout lagen er heel veel pakjes onder de boom!

Ik ben ook ontzettend verwend! Voor mij lag er allemaal wintersportkleding onder de boom...

Ewout en ik met onze nieuwe wintersportjassen. We kregen natuurlijk meteen de vraag of we expres bij elkaar passende jassen hadden gekocht. Uhh nee haha maar als ik de foto zie snap ik wel dat we die opmerking kregen!

Gezellig samen in de keuken.

Die avond aten we heerlijke steak en zalm van de barbecue.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl