Things fall apart so that other things can fall together....
14 april 2017, Gouda

Vandaag met Astrid een dagje naar Gouda geweest! Wat is dat toch een leuke stad... 

Ik had een borrelbon voor mijn verjaardag gekregen van Jacques en Maria. Die had ik op willen maken met Ewout in Amersfoort maar daar was maar één mogelijkheid om de bon te gebruiken en dat café zat niet eens in het centrum. En dus besloot ik de bon maar met Astrid te gebruiken. Er waren een paar mogelijkheden in Gouda maar Astrid en ik kozen voor Biercafé de Goudse Eend

De bon was goed voor ieder twee drankjes en een borrelhap erbij. Wat een keus met 124 verschillende soorten bieren waarvan 7 van de tap! Natuurlijk koos ik voor een lekker tapbiertje en Astrid tot mijn grote verrassing ook! Astrid drinkt nooit alcohol en zeker geen bier maar nu heeft ze toch een biertje mee gedaan.  

Lekker tapbier met borrelhap!

`s Avonds hebben we gegeten bij Grieks restaurant Rhodos. Voor de deur hebben we nog even gekeken op groupon en zagen we voor dit restaurant onbeperkt mixgrillen voor 2 personen voor €19,99. We hebben even gebeld en gevraagd of we ook zonder groupon van de aanbieding gebruik mochten maken en dat kon. We hebben heerlijk gegeten en dat voor een tientje per persoon!

Alle nagerechten waren die dag ook in de aanbieding voor €5 dus daar hebben we ook gebruik van gemaakt. Astrid koos voor ijs met verse vruchten en ik voor ijs met baklava. Het was een geslaagde en gezellige dag! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl