Things fall apart so that other things can fall together....
17 maart 2017, Sumo Oriental Rotterdam

Vandaag met Marie-Louise bij Sumo Oriental gegeten. Nu was Sumo bij ons allebei uiteraard wel bekend en wat mij betreft is het zelfs mijn favoriete restaurant maar Sumo Oriental waren we allebei nog nooit geweest. Sumo Oriental is een dochteronderneming van het Sumo Japanese Sushi&Grill restaurant. Het verschil tussen Sumo en Sumo Oriental zit hem in de service, kwaliteit van het eten, en de exclusiviteit van het interieur.

Sumo Oriental wil dat mensen echt komen genieten van verschillende Aziatische gerechten die met zorg worden geserveerd. De kaart bestaat uit meer dan 40 kleine gerechten die geschikt zijn voor “shared dining”, zodat je van meerdere smaken en gerechten kunt genieten.

En het viel niet tegen! Elk gerecht was inderdaad met heel veel zorg opgemaakt. De bediening was heel kundig en vriendelijk en de tafeltjes stonden iets minder dicht op elkaar dat in de 'gewone'Sumo. We hebben genoten van het overheerlijke eten en lekker kunnen bijkletsen. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl