Things fall apart so that other things can fall together....
13 juni 2017, Welke naam juf?
Zo grappig vandaag... Ik was wat mapjes aan het vullen met werkjes maar kwam er een paar tegen zonder naam. Ik had ze apart gelegd en gezegd dat iedereen even kon kijken of ze nog iets van zichzelf herkenden. Op een gegeven moment kwam één meisje naar mij toe en liet zien dat er op één van de blaadjes wat geschreven stond. Ik zei dat ik dat inderdaad gezien had maar dat ik het niet kon lezen. Het waren wat onherkenbare tekentjes.
 
Een paar minuten later stond ze weer voor mijn neus. "Juf ik heb het wat groter gemaakt dus misschien kun je nu de naam lezen?" Inderdaad had ze de onherkenbare tekentjes die in het midden stonden rechts bovenaan de bladzijde heel precies nagetekend maar dan vier keer zo groot. Ik moest helaas antwoorden dat ik het een heel goed idee vond maar dat ik het nog steeds niet kon lezen. Ze bekeek de tekentjes nog eens goed en zuchtte toen:" Ja ik denk eigenlijk dat het toch geen letters zijn want ik kan het ook niet lezen. "Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl